Nieuws

Sudtours zomer 2011 boekbaar

De vroegboekbrochure van Sudtours is na het succes van vorig jaar wederom uitgebracht. De brochure is gericht op de populaire zonbestemmingen, waarbij extra nadruk ligt op goedlopende accommodaties op de Nederlandse markt. Sudtours garandeert de klant dezelfde of lagere prijs wanneer deze uit de brochure boekt vóór 31 december 2010.

Extra vroege klanten die vóór 15 oktober aanstaande boeken, ontvangen € 25 korting op hun boeking. Christian Bovenhorst, Manager Retail Sundio Group: ‘We zien een steeds groter groeiende groep vroegboekers. Door als enige touroperator al een groot deel van het aanbod voor zomer 2011 boekbaar te hebben, creëren we een bepaalde vraag. We hebben de afgelopen jaren onze systemen zo goed op orde gekregen dat onze time-to-market ontzettend kort is geworden. We verwachten de komende twee maanden al volledig boekbaar te zijn voor zomer 2011’. Alle klanten die nu willen boeken, hoeven dat niet meer via een voorboeking te doen. Deze heeft Sudtours al verwerkt.

Nieuw
Sudtours heeft een aantal populaire accommodaties in het Vroegboekaanbod opgenomen zoals Club Martha’s op het Spaanse eiland Mallorca, Appartementen Vasia Beach op het Kreta en het luxe complex Eden Club in de Portugese Algarve. Ook zijn er vele regionale vluchten boekbaar gemaakt die in de loop van de komende twee maanden boekbaar worden gemaakt. De Sudtours Vroegboekbrochure is vanaf 22 september beschikbaar.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

45-jarige transavia.com trakteert

Volgende bericht

Sunair Wintergidspresentatie in Toverland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."