Nieuws

Summit Travel en Wintersportweerman.nl slaan handen ineen

De toonaangevende wintersportaanbieder Summit Travel en het gezichtsbepalende platform voor wintersportweer zijn in de aanloop naar winter 2015-2016 een nauwe samenwerking aangegaan. Het doel van de samenwerking is dat beide bedrijven hun snelle groei kunnen continueren door samenwerkend de meest “sneeuwrijke content” te bieden.

Wintersportweerman.nl werkt al jaren samen met een reeks skigebieden waaronder grote populaire bestemmingen als Zell am See-Kaprun en de Zillertal Arena, maar ook minder bekende parels zoals Val d’Anniviers en Obertauern. Onderdeel van de samenwerking is dat Summit Travel actief het aanbod in deze gebieden opbouwen of uitbreiden. Omgekeerd krijgt Wintersportweerman.nl een rol in de content marketing van Summit Travel.

“Wintersportweerman.nl schrijft over alle skibestemmingen als daar bijzondere dingen gebeuren qua weer of anderszins”, aldus Hajo Smit, eigenaar en weerman van het platform. “Dankzij de samenwerking met Summit Travel kunnen wij nu nog meer voor deze skigebieden betekenen.”

“Wintersport is een maandenlang sportief feest. Ook bij ons op kantoor in Rotterdam. We werken hard en wij zijn met een fantastisch product bezig”, aldus Robert Flik van Summit Travel. “De samenwerking met Wintersportweerman.nl sluit naadloos aan op ons streven om met verrassende content wintersporters en bedrijven op ons kwalitatieve reisaanbod te wijzen”.

Foto: v.l.n.r.:
Jannes Beterams, webmaster van Wintersportweerman.nl
Hajo Smit, eigenaar en weerman van Wintersportweerman.nl
Antoinette Jacobs, eigenaar van Alpenreizen.nl,
Robert Flik, eigenaar van Summit Travel
Lotte Schoots, marketing medewerkster Summit Travel

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

LEES! TravelPro webmagazine #13

Volgende bericht

Montenegro nieuwe zonbestemming van TUI

Auteur

Ilse van der Heide