Nieuws

Sunair’s Valentijn: naar ‘Gooische Vrouwen’!

Vandaag is het Valentijn en Sunair opent deze bijzondere dag met een spectaculaire actie voor reisagenten. Met een speciale liefdesverklaring (Valentijn oh Valentijn, Ik, SJORS, zal er altijd voor je zijn, jouw ervaringen kun je met mij delen, ik doe er alles aan om jouw hart te stelen) nodigt Sunair’s SJORS vandaag alle reisagenten uit zijn Valentijn te zijn voor een romantische bioscoopavond: met z’n allen naar dé nieuwste feelgood-film: Gooische Vrouwen, the Movie!

Het gaat allemaal plaatsvinden op dinsdagavond 29 maart a.s. Tussen 17.30 en 18:30 uur zijn reisagenten van harte welkom in Alphen a/d Rijn en heb je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de ‘huiskamer’ van SJORS. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe zijn collega’s ervoor zorgen dat jij je reizen kunt boeken in SJORS2.0. Vanaf 18.30 uur staat er een broodjesbuffet klaar en om 19.15 uur wandel je in drie minuten naar Theater Castellum. Daar word je om 19.30 uur getrakteerd op een presentatie door de collega’s van de salesafdeling van Sunair. Om 20.00 uur start de film. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Reageer snel!
Heb jij zin in een date met SJORS? Geef je dan samen met je favoriete collega’s van jouw reisbureau op via sales@sunair.nl of fax het formulier dat je inmiddels van Sunair hebt ontvangen. Alle info over de actie is ook terug te vinden op SJORS. Voor deelname aan het broodjesbuffet wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5 per persoon. Inschrijven voor deze avond kan tot en met 24 februari a.s. Uiterlijk 2 maart a.s. hoor je of je bent ingeloot en een gezellig én leerzame bioscoopavond tegemoet gaat.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

ArkeFly: verlenging Gambia-vlucht op woensdag

Volgende bericht

Specials Reisburo Actueel #24: Zomernoviteiten deel 1 & Vietnam

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.