Nieuws

Sunair daagt reisagenten uit: ‘kom bootcampen’!

Deel dit artikel

“Bootcampen leek me best pittig en ja, het is uitdagend, maar dat is ook juist het leuke eraan! Sowieso is het leuk om met een groep mensen te sporten”, aldus Hindrika de Vries (Salesrep. van Sunair). Dat bracht Sunair op het idee om eens een wat kleinschaligere sportieve evenementen te organiseren en bootcamps zijn hip!

De bootcamps vinden plaats onder leiding van een ervaren bootcamp-instructeur en de bootcamps zijn voor iedereen. Iedereen kan het en hoe leuk is het om sportief bezig te zijn, lol te hebben met collega’s en ook nog eens geïnformeerd te worden over de nieuwtjes van Sunair.

Vooralsnog staan er twee avonden gepland:
Maandag 24 september in Amsterdam (Amsterdamse Bos) en woensdag 26 september in Rotterdam (Nesselande). De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

Ontvangst is tussen 19.00 en 19.30 uur en tussen 19.30-20.30 staat de les bootcampen gepland. Durf jij het aan? Neem je collega’s mee! Meedoen is belangrijker dan presteren! Deelname is gratis! Meld je/jullie uiterlijk 15 september a.s. aan via sales@sunair.nl en geef de na(a)m(en) van de deelnemers, ANVR en plaats (Amsterdam 24/9 of Rotterdam 26/9) door. “Niet twijfelen, gewoon doen”, zegt Hindrika.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ook Isropa aangesloten bij SGRZ Retail

Volgende bericht

Transavia's Leading Ladies mogen er zijn

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."