Nieuws

Sunair: Expedities Parijs geslaagd

Op 16 en 25 september vertrokken in totaal veertig reisagenten ‘op expeditie’ naar Parijs. Sunair organiseerde deze nieuwe studiereisopzet in samenwerking met NS International en Thalys. Het doel van deze opzet is om de reisagent met haar favoriete reiscollega de treinreis te beleven en op eigen houtje een stad te laten ontdekken middels ludieke opdrachten. De reisagenten geven zich dus samen op; vaak –in verband met de bezetting- met een reiscollega van een ander filiaal of collega ZRA/ZRO. De aanmeldingen voor deze expedities liepen storm en naar aanleiding van de te gekke reacties achteraf is besloten dit concept op meerdere bestemmingen door te voeren.

Tijdens de expeditie Parijs moest de reisagent in de trein binnen een bepaalde tijd een twintig-tal vragen over de Thalys en Sunair beantwoorden. Daarna ontvingen ze een envelop met opdrachten, een 100% stadsgids en een Paris Visite kaart. Iedereen ging aan de slag met de dagindeling; want bij een expeditie hoort natuurlijk ook een hoofdprijs; een twee-daagse treinreis Parijs incl. overnachting, dus er moet het optimale uitgehaald worden!

De opdrachten varieerden van het (na)maken van selfies bij onder andere, hoe kan het ook anders, Eiffeltoren/Sacre Coeur, en er konden bonuspunten behaald worden bij het tonen van foto’s van de Notre Dame, Arc de Triomphe en Centre Pompidou. Uiteraard werden ook tophotels uit de Sunair brochure bezocht (hotel Excelsior Latin en Du Vieux Saule) en werden er bonuspunten gegeven bij het fotograferen van Sunair hotels uit de brochure. Bij de expeditie van 16 september werd de reis gewonnen door Natascha van Dam en Lissy van Merwijk (Travel Counsellors) en 25 september wonnen Carmen Jansen en Ellen Huiskamp van de Treinreiswinkel de trip! Gefeliciteerd dames!

De volgende expedities staan op stapel: Londen
23/24 november en 30 november/1 december, in samenwerking met Eurostar. Vertrek vanaf Brussel om 11.56 uur, aankomst Londen 12.57 uur, retour vanaf Londen de volgende dag om 15.04, aankomst Brussel 18.05. Overnachting in een 5* hotel (Grange City of Tower). 8 oktober a.s. staat alle informatie op SJORS!

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Eurostar lanceert nieuwe verbinding Londen - Genève

Volgende bericht

Specials TravelPro #20: Airlines & Winter in Duitsland

Auteur

Aniek de Kort

Aniek de Kort