Nieuws

Sunair houdt presentatieavond Kanaaleilanden/Groningen

Deel dit artikel

Sunair Vakanties breidt uit en gaat vanaf 28 april rechtstreeks van Groningen Airport Eelde naar de Kanaaleilanden (Guernsey) vliegen. En nodigt jou uit voor een presentatieavond op Groningen Airport Eelde op maandag 10 december aanstaande.

Tijdens de presentatieavond krijg je onder het genot van een drankje en een warm hapje alle ins en outs over dit product te horen. Het ontvangst staat gepland tussen 18.30 en 19.30 uur. De presentatie start om 19.30 uur, daarna is er een leuke activiteit waarbij je kans maakt op een studiereisplaats naar De Kanaaleilanden. De avond eindigt rond 22.00 uur.

Aanmelden
Meld je voor uiterlijk 23 november aan door een mail te sturen naar sales@sunair.nl met daarin de naam van het reisbureau, aantal personen en de namen van de deelnemers.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

$23 miljoen voor wereldwijde groei Tiqets

Volgende bericht

ANVR vraagt mening over ontwikkeling Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."