Nieuws

Sunair lanceert nieuw studiereizenconcept

Deel dit artikel

Sunair Vakanties komt met een nieuw studiereizenconcept, ofwel DIY studiereizen: DO IT YOURSELF studiereizen. Hierbij ga je samen met je favoriete reiscollega naar je favoriete stad.

Sunair biedt maar liefst vijftien steden aan waaruit gekozen kan worden: Athene, Barcelona, Boedapest, Kopenhagen, Lissabon, Londen (Eurostar), Malaga, Napels, Parijs (Thalys), Praag, Porto, Rome, Sevilla, Valencia en Wenen. Je kunt je top drie steden doorgeven inclusief drie mogelijke reisdata. De reisagenten gaan de steden op eigen houtje (do it yourself) ontdekken. De stedenspecialist vraagt om een drietal hotels te bezoeken en één excursie te beleven (de excursie wordt bepaald door Sunair) en om de reis te vloggen, zodat de thuisblijvers kunnen meegenieten. Daarnaast wil Sunair drie unieke verkooptips voor de bezochte stad.

Aanmelden
De eigen bijdrage is € 100 per persoon (inclusief retourvlucht – met uitzondering van Londen/Eurostar en Parijs/Thalys-, twee overnachtingen inclusief ontbijt en één excursie). Jullie kunnen je nu inschrijven via SJORS. Dit kan tot 14 juli aanstaande. Uiterlijk 1 augustus worden de 30 reisagenten (vijftien setjes) verblijd met de DIY studiereizen.Aan voorbereiding geen gebrek: voorafgaand aan de reis komen jullie een keer naar Sunair in Alphen a/d Rijn voor een kijkje in de keuken en om jullie van de nodige informatie te voorzien voor de DIY trip.

Expeditie
Binnenkort volgt meer informatie over expeditie studiereizen dit najaar naar Parijs (één dag) en Londen (twee dagen).

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Belize Virtual Expo: gratis online reisvakbeurs

Volgende bericht

TUI Group en Etihad: geen samenwerking

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."