Nieuws

Sunair organiseert studiereis naar Londen

Sunair organiseert studiereis naar LondenSunair organiseert, in samenwerking met Eurostar en NS Hispeed, een studiereis naar Londen van 29 september en terug op 1 oktober. Reisagenten die graag mee willen, kunnen zich via SJORS inschrijven tot en met uiterlijk vrijdag 9 augustus. Kosten voor de reis, verblijf en het ontdekken van de stad zijn € 75. Tijdens het verblijf in Londen zal zowel zelfstandig als in groepsverband kennis worden gemaakt met diverse hoogtepunten van de stad. Uiterlijk vrijdag 16 augustus hoor je van Sunny Cars of er een plekje voor je wordt gereserveerd!

Vertrek is op zondag 29 september om 14:52 uur met Eurostar vanaf Brussel  waarop je om 16.10 uur aankomt in Londen. De terugreis is op dinsdag 1 oktober, vertrek om 15.04 uur met Eurostar en aankomst in Brussel om 18.05 uur. Een treinkaartje van elk station in Nederland naar Brussel en v.v. wordt ook geregeld

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Economy Comfort sale bij KLM

Volgende bericht

Bol.com opent Vakantiewinkel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.