Nieuws

Sunair pakt weer groots uit met de Summer Cities en BBQ

De afgelopen jaren scoorde de Summer Cities actie van stedenspecialist Sunair Vakanties heel goed. De formule blijft hetzelfde, maar er zijn nu maar liefst 25 steden waar de klant twee of zelfs drie gratis extra’s krijgt.

De gratis extra’s variëren van tapas in Madrid, Sevilla en Valencia, tot hop-on hop-offs in Berlijn, Florence, Stockholm en Porto en Sachertorte in Wenen, fietstour in Praag, wandeltour in Krakau en een tweegangen maaltijd in Londen. De gebruikelijke gratis extra’s (Thames Cruise/Londen, Haus der Musik/Wenen, Top of the Rock/new York, wandeltour/Praag, vier uur fietshuur/Barcelona en een drankje en hapjes/Rome) blijven gehandhaafd en de klant krijgt bij alle steden tevens een gratis Time to Momo stadsgids. Linda Andeweg (Sunair): “Het voordeel voor de klant kan hiermee oplopen tot maar liefst €67 pp! De gratis extra’s krijgt de klant bij boeking van een pakketreis in de maanden juni, juli en augustus (let wel, de reisagent dient de gratis extra wel zelf aan te vinken in SJORS).”

Barbecue
Daarnaast kan de reisagent zich via SJORS weer aanmelden voor de immens populaire BBQ-actie. Er wordt altijd weer volop gespaard voor de jaarlijkse team-BBQ. Andeweg: “De reisagent boekt dan 18 personen in de Summer Cities maanden en spaart voor vijf personen een compleet verzorgde BBQ of gourmet bij elkaar. Het is vaak zoveel dat er ook partners etc. mee-eten! Boek je meer, dan spaar je voor meer mee-eters! Dit jaar doet Sunair er ook een muziekbingo bij om het feest compleet te maken. Jullie wijzen je eigen DJ aan en krijgen van ons een spotify lijst en bingo-kaarten. Klinkt het deuntje (meezingen mag!) van de artiest op jouw bingo-kaart, streep deze dan af en win de bingo! Alleen de prijsjes moeten jullie nog zelf verzorgen.” Naast de Summer Cities komt Sunair met een SUPER STAD van de maand… Nadere info volgt!

Wil je nog meer lezen over Sunair en dan vooral over de dames van sales? Lees dan TravelPro van deze week.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Gerechtshof Amsterdam: Booking.com is geen reisagent

Volgende bericht

OAD vs. Rabobank: Geheugenverlies, rekenles en onbegrip

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."