Nieuws

Sunair: “Stad van de maand werkt goed”

“Het is inmiddels al weer ruim een jaar geleden dat wij de Stad van de Maand actie introduceerden. En we merken dat het goed werkt, iedere maand zien we mooie resultaten op deze actie. Het is natuurlijk ook voor de reisagent een leuk extra verkoopargument naar hun klanten”, aldus Marc van Amsterdam (Managing Director Sunair)

Wegens groot succes wordt de super stad van de maand december, New York met víer gratis extra’s waarvan twee naar keus, herhaald in januari. Daarnaast wordt ook Barcelona in januari stad van de maand. “Januari is een belangrijke boekingsmaand en met deze twee topsteden in de aanbieding én in combinatie met de vele vluchtmogelijkheden van o.a. KLM (Werelddealweken) en Transavia een reden temeer om onze brochures erbij te pakken.”

“Klanten krijgen bij hun pakketreizen New York naast toegang tot Top of the Rock & de 100% stadsgids New York de keuze uit leuke wandeltours, een fietsexcursie, New York Water Taxi, Madame Tussauds en meer. In Barcelona krijgt de klant een 100% stadsgids Barcelona, vier uur fietshuur, één dag Bus Turistic en een smakelijke Tapasmaaltijd in Restaurant Farga.”

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Estonian Air definitief failliet verklaard

Volgende bericht

TravelPro Agenda

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.