Nieuws

Sunair Stedenvakanties zonder prijsbijlage

Sunair brengt haar nieuwe ‘Sunair Stedenvakanties’ brochure 2013-2014 uit zonder prijsbijlage. Marc van Amsterdam (Directeur): ‘‘Veel informatie uit de prijsbijlage is in de kleurenbrochure verwerkt. Denk aan prijzen van de extra’s en excursies, vervoersinformatie- en mogelijkheden en bij de hotels een beknopte prijstabel met vanafprijzen per periode. SJORS is hier eveneens op aangepast, waardoor de agent nu een PDF reisplan kan maken met nóg meer informatie, zoals bijvoorbeeld meerdere hotels in één overzicht en een gedetailleerd overzicht van prijzen in een bepaalde -door de reisagent- te selecteren reisperiode. Zo stellen wij de reisagent in staat om haar klant in een handomdraai van de juiste informatie te voorzien die hij nodig heeft om de stedentrip bij de reisagent te willen boeken. De gedetailleerde offerte kan desgewenst door de klant op Sunair.nl worden doorgeboekt waarbij de volledige afhandeling bij het reisbureau blijft. Deze aanpassingen op SJORS en Sunair.nl zullen eind augustus/begin september beschikbaar zijn’’.

De nieuwe brochure wordt vanaf 27 augustus verspreid, maar het volledige aanbod vertrek tot ver in 2014  is inmiddels al boekbaar via SJORS

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nieuwe stedenbrochures de Jong Intra Vakanties

Volgende bericht

Nieuwe stoelen en Economy Comfort KLM Cityhopper

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.