Nieuws

Sunair: tarieven Thalys en Eurostar realtime beschikbaar

Touroperator Sunair loopt naar eigen zeggen voorop in de automatisering van het boeken van internationale treinreizen. Samen met NS International is hard gewerkt aan een nieuwe koppeling waarmee realtime alle beschikbare tarieven van Thalys en Eurostar kunnen worden geboekt.

Nu is er de mogelijkheid om in SJORS, het online reserveringssysteem van Sunair Vakanties, naast de gebruikelijke RIT-tarieven (Rail Inclusive Tour) met optiemogelijkheden ook de speciale publieke tarieven te boeken met aanvullende voorwaarden. Dit vergroot de reismogelijkheden en flexibiliteit aanzienlijk.

Jan-Bert Wissink (Directeur Sunair Vakanties): “We hebben deze API samen met NS International geïmplementeerd. Hiermee spelen we in op de toenemende vraag naar treinreizen. Want niet alleen vanuit milieuoverwegingen is de trein populair. Het is ook een fantastisch product dat zich onderscheidt door het comfort en gemak van reizen en de service aan boord. Hiermee onderstreept dé stedenspecialist Sunair ook haar treinspecialisme en het geloof in de groei van deze vervoerssoort naar Parijs met Thalys en Eurostar naar Londen.”

Caroline Bik (Accountmanager NS International): “Wij zijn trots op hoe Sunair via onze NSI API in staat is om in te spelen op de wensen van deze tijd. De klant/agent wil overzicht hebben van wat er te koop is en welke voorwaarden er aan zijn keuze verbonden zijn. De trend is dat steeds meer touroperators naast het RIT tarief ook publieke tarieven aanbieden. Deze tarieven hebben andere voorwaarden maar zijn soms voordeliger of bieden een alternatief als het RIT tarief uitverkocht is. Met deze ontwikkeling ziet de klant/reisagent in één oogopslag wat de mogelijkheden (nog) zijn.”

Linda Andeweg (Sales Manager Sunair Vakanties) voegt toe: “Er zijn zoveel voordelen, want in SJORS is de weergave nu vrijwel identiek aan onze vliegreizen met de actuele weergave van prijzen én complete treinschema’s. In één overzicht is nu het goedkoopste, direct beschikbare tarief te zien en ook is meteen inzichtelijk wat de korting of toeslag is als je eerder of later vertrekt. Eventuele toeslagen worden direct verwerkt in de offerte en het geselecteerde reisschema verschijnt in het pdf-reisplan. Ook actietarieven met voorwaarden zijn goed zichtbaar en RIT-tarieven zijn in optie te boeken en niet meer op aanvraag. Dus ook voor al je treinboekingen kun je nu meer dan ooit terecht bij de enige echte Stedenspecialist.”

Meer info
Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Jan-Bert Wissink, tel.nr. 0172-782059 of 06 -53374884.

Studiereizen
Linda: “We laten de reiswereld altijd al graag kennismaken met ons aanbod en zijn er binnenkort weer studiereizen om zelf te ondervinden hoe prettig en comfortabel het reizen met Thalys naar Parijs en met Eurostar naar Londen is!’’

Actie van de maand

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nieuw ANVR-logo: regels voor gebruik aangescherpt

Volgende bericht

Nieuw schip Disney Cruise Line krijgt naam Disney Wish

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."