Nieuws

Sunair trapt actie ‘Stad van de Maand’ af met Wenen

Deel dit artikel

Sunair Vakanties start weer met de Stad van de Maand en trapt in september af met Wenen. De touroperator startte de succesvolle Stad van de Maand meer dan 10 jaar geleden en inmiddels is deze actie een begrip binnen de reiswereld. Eén, twee of soms zelfs drie gratis extra’s bij een boeking van de stad van de maand voor de klant. “Logisch dat de klanten en reisagenten zo enthousiast zijn”, zegt Linda Andeweg.

Deze maand, september 2021, krijgt de klant bij boeking van een pakketreis (vervoer en accommodatie) naar Wenen de volgende drie gratis extra’s ter waarde van maar liefst € 42 pp:
1. Een tour met gids door de Spaanse Rijschool; gedurende een uur hoor je meer over de geschiedenis van de Spaanse rijschool in de Hofburg (hartje centrum) en neem je een kijkje achter de schermen. Kijk in de stallen bij de prachtige Lipizaners, zie de glimmend gepoeste zadels en hoofdstellen in de zadelkamer en kijk je ogen uit in de barokke rijzaal (regulier tarief € 19 pp)
2. Entree tot het interactieve muziekmuseum: Haus der Musik. Leuk voor jong en oud! Verdeeld over 6 etages wordt de wereld van muziek, geluid en klanken gepresenteerd. Je kunt ook zelf je componeer talent testen door als dirigent het Wiener Philharmoniker te laten spelen (regulier tarief € 14 pp)
3. Time to Momo Stadsgids (één per boeking) met de leukste tips van locals, wandelroutes en nog veel meer (regulier tarief € 17,95)

Sunair deelt via social media een Stad van de Maand-filmpje die handig gedeeld (en uiteraard opgevraagd) kan worden. Linda: “Wenen is ieder jaargetijde leuk. Deze stad is heel groen, letterlijk. Hoe kan het ook anders met 2.000 parken en wijngaarden met Heurige; traditionele restaurants met een rustieke sfeer. En de Donau-Insel, een smal, langgestrekt eiland van 21 kilometer in de Donau waar je kunt relaxen, sporten, zwemmen, gezellig eten et cetera. Tel daarbij de talloze barokke gebouwen, hippe en trendy uitgaansgelegenheden, vele musea, Schönbrunn en de gezellige winkelstraten. Vervoer naar Wenen is het snelst per vliegtuig (nog geen twee uur), maar ook de (nacht)trein wint aan populariteit en deze kan ook via Sunair worden geboekt. Accommodaties zijn er voor iedere smaak en voor iedere portemonnee. Vraag onze verkooptoppers voor tips of kijk in SJORS en maak in een handomdraai een op maat gemaakte offerte voor je klant.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Corendon deze winter naar meerdere ‘oranje’ bestemmingen

Volgende bericht

"Er wordt veel last minute geboekt"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."