Nieuws

Sunair Vakanties herhaalt succesvolle studiereis Kanaaleilanden

Vanaf 21 tot en met 26 april 2020 houdt Sunair Vakanties opnieuw een studiereis naar de Kanaaleilanden, die bekend staan om hun exotische mix van Britse traditie en Franse charme.

Sunair zorgt voor een leuk en gevarieerd programma ter plaatse, zodat jij de Kanaaleilanden helemaal kan leren kennen. Tijdens de reis worden er zelfs meerdere eilanden aangedaan en natuurlijk worden de Sunair-hotels uit de Kanaaleilanden-brochure bezocht.

Heenreis: dinsdag 21 april om 13.55 uur AMS via LGW (aankomst 16.50 uur JER)
Terugreis: zondag 26 april om 9.50 uur vanaf GCI (aankomst 12.30 RTM) of zondag 26 april om 10.00 uur vanaf GCI (aankomst 13.10 uur GRQ)
Verzorging: halfpension
Eigen bijdrage: €350

Wil je graag mee?
Mail dan tot en met 28 februari  jouw naam, ANVR, e-mailadres, dagen werkzaam per week en een korte motivatie waarom jij beslist mee ‘moet’ op deze reis naar sales@sunair.nl.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Laatste dag! Win kaartjes voor de Tina Turner Musical met Holiday Extras

Volgende bericht

ANWB waarschuwt voor lange files richting wintersportgebied

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."