Afgelopen weekend vond de jaarlijkse Sunair Expeditie Londen weer plaats. De expeditie werd georganiseerd in samenwerking met Eurostar & NS International en was opnieuw een groot succes. Negen teams, bestaande uit twee reisagenten, streden om de eervolle winst.

Zondagochtend verzamelden alle reisagenten zich op Brussel-Zuid/midi waar Jan van Eeuwijk (Eurostar) en Hindrika de Vries (sales Sunair) klaarstonden om iedereen een warm welkom te heten. Na een comfortabele treinreis met de Eurostar komt de groep aan in hartje Londen.
De expeditie heeft een ontdekkarakter en de reisagenten moeten dan ook op eigen houtje opdrachten uitvoeren door heel Londen. Vanzelfsprekend kunnen een een aantal tophotels uit de Sunair brochures niet in de expeditie ontbreken. In de avond geniet de hele groep van een heerlijk diner en een prachtig uitzicht tijdens de Dinner Cruise, natuurlijk werd ook de dansvloer nog even onveilig gemaakt..

Tijdens de terugreis komen de teams om de beurt langs bij de jury om de opdrachten te bespreken. “Hier werden we overladen met alle enthousiaste belevenissen van de reisagenten”, zegt Hindrika. Een van de reisagenten riep: “Het is zo leuk om op een speelse manier kennis te maken met een stad en ik ben op veel nieuwe plekken geweest.” Het is erg leuk om te horen dat alle reisagenten zo enthousiast zijn over het ‘expeditie’ concept. Met zicht op de rechtstreekse treinverbinding van Amsterdam en Rotterdam naar Londen zal Sunair volgend jaar zeker weer een expeditie organiseren!