Nieuws

Sundio Group neemt Primavera over

Sundio Group heeft per direct Primavera overgenomen, beide bedrijven hebben vandaag een overeenstemming bereikt. De overname past in de ontwikkeling van de Sundio groep, Primavera kan als merk verder groeien onder de Sundio-vlag.

“Met de acquisitie van Primavera vergroot Sundio haar portfolio en krijgt het er naast haar ‘flagship-brands’ Sunweb en Eliza Was Here een mooi merk bij. Primavera verzorgt al 25 jaar de mooiste vakanties naar Portugal”, aldus Sundio Group.

Primavera blijft onder haar eigen naam opereren en alle activiteiten en medewerkers van Primavera worden overgenomen. Deze bedrijfsovername brengt voor klanten van Primavera geen merkbare veranderingen met zich mee en ook de jarenlange samenwerkingen met trouwe partners, zoals Transavia, worden gecontinueerd.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Air Transat: extra vluchten deze zomer

Volgende bericht

Investeringsbank steunt uitbreiding Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."