Nieuws

Sundio stopt met jongerenmerk TraXs

De Sundio Group brengt voor zomer 2011 geen brochures meer uit voor het jongerenmerk TraXs. ‘We hebben het merk TraXs nu vier jaar gevoerd. De eerste twee jaar ging het vrij goed, maar de laatste twee jaar zagen we toch een kentering in de boekingen. Uit de praktijk blijkt dat dit merk te weinig rendement oplevert, niet hard genoeg groeit en ons teveel tijd en werk kost. We verkochten het aanbod wel via de reisbureaus, maar niet genoeg dus. Jammer, maar blijkbaar is dit toch geen retailproduct’, stelt Christian Bovenhorst, Manager Retail bij de Sundio Group. ‘Voor 2011 ligt qua retail onze focus nu volledig op Sudtours.’ De reden om te stoppen met TraXs ligt niet in het feit dat TUI Nederland voor 2011 ook met een jongerenlabel komt en Sundio vreest voor concurrentie op dat gebied. ‘Daar kijken we niet naar. De beslissing om te stoppen met TraXs was al genomen voordat bekend werd dat TUI zich ook op de jongeren ging richten’, aldus Bovenhorst.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

3 Reacties

 1. 24 november 2010 at 17:15
 2. Paula van der Huure
  23 november 2010 at 17:31

  Jammer, dit was bij ons een veel geboekt product! Hopenlijk wordt dit “gat” weer opgevuld!

 3. Yvonne Bloemers
  23 november 2010 at 17:16

  Jammer ! Waar kunnen we nu terecht met onze jongeren…..hopelijk komt TUI met een goed aanbod! Anders verdwijnen ze zéker naar het internet.

Vorige bericht

Rose-Marie van Tuyn (Incompany) overleden

Volgende bericht

Oplichters Almere Reizen met noorderzon vertrokken

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.