Nieuws

SunLodge van Suncamp nu ook te boeken via Qenner

Deel dit artikel

SunLodge – het eigen glampingproduct van Suncamp – is vanaf vandaag ook te boeken via de Qenner modules. De luxe SunLodge mobilhomes en lodgetenten zijn te vinden op 33 campings in Frankrijk, Kroatië, Italië, Oostenrijk, Spanje, Slovenië en Nederland.

“We willen in de toekomst graag het volledige Suncamp aanbod beschikbaar stellen, maar starten nu met ons paradepaardje waaronder ons nieuwe glampingtype op zwemparadijs Camping Terme Catez in Slovenië. Deze bestaat uit een zespersoons lodge met een naastgelegen juniortent”, aldus Saskia Thomassen (Sales Manager Suncamp).

Ferdinand Westerman van Qenner benadrukt dat de gebruikers van Qenner applicaties met deze recente uitbreiding een nog completer product hebben waar de retail nu naast vliegvakanties dus ook terecht kan voor campingvakanties

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nationale staking in België: Brussels Airlines past vluchtprogramma 13 februari aan

Volgende bericht

Solmar Tours te boeken bij D-reizen en VX

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."