Sunny Cars en Oad nodigen jou op donderdag 16 november uit voor de hitmusical Vamos! in het Zaantheater in Zaandam. Voorafgaand aan deze musical warmen Sunny Cars en Oad je op met hun laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden voor het nieuwe boekingsseizoen.

Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? Drie vrouwen (Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon) maken die droom waar en grijpen de kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oude en afgebladderde B&B in het zuiden van Spanje. Daar begint het feest maar ook de ellende, want is het aangaan van dit avontuur het antwoord op de spoken uit het verleden? Is de Spaanse zon sterk genoeg om door hun grauwe geschiedenis heen te schijnen en hun levens weer glans te geven? Vamos! is een nieuwe, originele comedymusical met genoeg stof voor een avontuur vol herkenning, humor en spanning.

De musical ging op 1 oktober 2017 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Met Vamos! levert Rick Engelkes Producties, in samenwerking met RTL Live Entertainment, een uiterst vermakelijke voorstelling, waarin een uitstekende cast zorgt voor een heerlijk avondje uit. Vamos! speelt tot medio maart in de Nederlandse theaters en Oad verzorgt het vervoer van de cast.

Schrijf je snel in via retail.oad.nl of b2b.sunnycars.nl.

Woon je niet in de omgeving van Zaandam? Niet getreurd, binnenkort volgt er een uitnodiging voor een exclusieve voorpremière van de film ‘Huisvrouwen bestaan niet’.