Sunny Cars heeft in het kader van dierendag op 4 oktober aanstaande een beestachtige actie opgezet. Om kans te maken op een week gratis autohuur moeten deelnemers autotypes met een diersoort in hun naam of logo op de Facebook-pagina van Sunny Cars ‘posten’. Zonder addertje onder het gras, net zoals het all-inclusive product.

Als bemiddelaar in autohuur over de hele wereld heeft Sunny Cars in de loop der jaren vele verschillende beesten van huurauto’s in haar aanbod gehad. Een voorbeeld daarvan is de Opel Manta. Iedereen die nog meer voorbeelden weet, kan deze in de week van dierendag (3 t/m 7 oktober) op de Sunny Cars pagina op Facebook plaatsen. Onder de juiste inzendingen wordt een week autohuur op één van de ruim 5.000 bestemmingen in meer dan 90 landen wereldwijd naar keuze verloot.

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars:
“Als marktleider zijn wij beretrots op ons brede assortiment van huurauto’s. Wij halen altijd de beste paarden van stal. Van kleine compacte auto’s die bijvoorbeeld geschikt zijn voor een stedentrip, tot 4WD auto’s of personenbusjes voor families. Van alle autotypes die wij in heden en verleden in het aanbod hebben opgenomen, zijn er vele met een diersoort in de naam of het logo. Het beestje moet ten slotte toch een naam hebben. Je kunt voor de actie dus oude koeien uit de sloot halen of autotypes noemen die zo fris zijn als een hoentje. We zijn erg benieuwd welke aap uit de mouw komt met betrekking tot de autokennis. Wees er als de kippen bij en maak ons trots als een pauw!”