Nieuws

Sunny Cars komt met vroegboekkorting én gratis Flexservice

Reisbureauklanten die nu alvast een huurauto bij Sunny Cars reserveren voor hun zomervakantie profiteren naast de gratis Flexservice nu ook van 15 euro vroegboekkorting. De 15 euro vroegboekkorting geldt voor alle nieuwe boekingen gemaakt in de periode van 1 t/m 10 december met huuraanvang tussen 1 april en 31 oktober 2019 en met minimaal vijf huurdagen.

Daarnaast profiteren klanten met een zomerboeking ook van de gratis Flexservice. Daarmee kan de klant zijn huurauto tot vier uur voor huuringang kosteloos annuleren, zonder een reden te hoeven opgeven. Vroegboekers zijn bovendien zeker van het gewenste type auto en hebben ook nog volop keuze uit ophaal- en afleverlocaties en tijdstippen. Vooral voor reserveringen in het hoogseizoen of als de klant bijvoorbeeld specifiek een cabrio, een stationwagen of een minivan wil, kan vroeg boeken veel verschil maken. De gratis Flexservice geldt van 1 november 2018 t/m 31 januari 2019 voor alle klanten die bij een reisagent een huurauto reserveren voor een huurperiode tussen 1 april en 31 oktober 2019.

Hans Knottnerus, Managing Director the Netherlands, Belgium & France, over de vroegboekactie: “Met de 15 euro vroegboekkorting en gratis Flexservice bieden we de reisagent een extra verkoopargument om de klant te overtuigen de huurauto nu al vast te leggen. Als reisagent weet je dat het beter is om vroeg te reserveren zodat de gewenste auto voorradig is. Maar soms heeft de klant een extra zetje nodig. Die geven we met de korting en gratis Flexservice. Hiermee kan je kosteloos van de boeking afzien tot vier uur voor huuringang. Je blijft super flexibel dus.” De 15 euro korting en gratis Flexservice actie zijn automatisch in het boekingssysteem verwerkt.

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Twee prestigieuze onderscheidingen voor Travel Counsellors

Volgende bericht

Vakantiebeurs verbetert en upgrade B2B-zone

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."