Nieuws

Sunny Cars maakt nieuwe Smile Society TOP 100 bekend

Sunny Cars heeft de 100 leisure reisagenten bekendgemaakt die het afgelopen Sunny kwartaal (november, december, januari) de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Deze top 100 geniet de komende drie maanden van exclusieve voordelen. De absolute nummer één van de lijst, Annemarie van Erp-van de Wetering, is bovendien gegarandeerd van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis in september.

De Smile Society is een club speciaal voor de beste individuele verkopers van Sunny Cars autohuur. Drie maanden lang worden de 100 leden in het zonnetje gezet met:

– 30% agentenkorting in plaats van de gebruikelijke 20%
– Een exclusieve uitnodiging (samen met een collega) voor een jaarevent
– Exclusieve incentive, waarbij alle Smile Society leden die het target halen een cadeau(bon) ontvangen.
– Kans op de Sunny Star of the Year Award + Driving Experience op het circuit van Zandvoort voor 2 personen (t.w.v. € 650) + gratis autohuur ter waarde van € 350 voor de allerbeste verkoper van het jaar.
– 10 Sunnies cadeau in de vorm van een Primera cadeaukaart ter waarde van € 10
– Een Dominicus reisgids (e-book) naar keuze
– 50% korting op parkeren bij de luchthaven via Quick Parking
– 25% korting op een fotoproduct van CEWE Fotoservice
– Nieuw: 20% korting op reisbagage van topmerken via Samdam
– Een grote reep Tony´s Chocolonely

Voor de allerbeste verkoper van het kwartaal (nummer één in de lijst) is er nog een heel fijn extra voordeel: hij of zij is zeker van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis in september. Speciaal voor de uiteindelijke vier kwartaaltoppers is tijdens de studiereis de rol van teamcaptain weggelegd. Naast Annemarie zal ook de nummer één van het eerste kwartaal, Waltraud Dallinger, deze rol vervullen. De overige teamcaptains zijn begin mei en begin augustus bekend.

Marco Ammerlaan (Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars) over de Top 100: “De Smile Society club geeft ons de kans de beste verkopers persoonlijk te belonen door ze nog meer in het zonnetje te zetten. Zij krijgen een extra aantrekkelijke korting op eigen autohuur en we organiseren leuke incentives en een event speciaal voor deze 100 toppers. Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van de voordelen te genieten, beginnen we elk kwartaal weer opnieuw.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Burgemeester Venetië wil toegangsgeld voor de stad

Volgende bericht

American Express Global Business Travel benoemt Chief People Officer

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.