Nieuws

Sunny Cars maakt nieuwe Smile Society TOP 100 bekend

Sunny Cars heeft de 100 leisure reisagenten bekendgemaakt die het afgelopen kwartaal (februari, maart, april) de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Deze top 100 geniet de komende drie maanden van exclusieve voordelen. De absolute nummer één van de lijst, Tim Zegveld, is bovendien gegarandeerd van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis in september.

Naast Tim vervullen de al aangewezen reisprofessionals, Annemarie van Erp-de Wetering en Waltraud Dallinger, de rol als teamcaptain . De vierde teamcaptain wordt in augustus onthuld.

Marco Ammerlaan (Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars) over de TOP 100: “De Smile Society club geeft ons de kans de beste verkopers persoonlijk te belonen door ze nog meer in het zonnetje te zetten. Zij krijgen een extra aantrekkelijke korting op eigen autohuur en we organiseren leuke incentives en een event speciaal voor deze 100 toppers. Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van de voordelen te genieten, beginnen we elk kwartaal weer opnieuw.”

Niet getreurd dus voor reisagenten die er dit keer niet bij zitten, de teller staat vanaf nu weer op nul. Begin augustus wordt de nieuwe Top 100 bekendgemaakt.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

RIU opent RIU Astoria in Bulgarije

Volgende bericht

Meer passagiers voor KLM, met name richting Azie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."