Nieuws

Sunny Cars maakt nieuwe Smile Society top 100 bekend

Sunny Cars heeft de 100 leisure reisagenten bekendgemaakt die het afgelopen Sunny kwartaal (mei, juni, juli) de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Deze top 100 geniet de komende drie maanden van exclusieve voordelen. Evelien van Oosten is de nieuwe absolute nummer 1 en het is de eerste keer dat zij de lijst aanvoert.

Voor de allerbeste verkoper van het kwartaal (nummer 1 in de lijst) is er nog een heel fijn extra voordeel: hij of zij is zeker van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis in september. Helaas is Evelien verhinderd, waardoor Sandra Vestjens nu in haar plaats mee mag als teamcaptain op de Grand Prix Sunny Cars. Naast Sandra zullen de eerdere kwartaalwinnaars de rol als teamcaptain vervullen. Met Sandra Vestjens als vierde teamaanvoerder tijdens onze Grand Prix Sunny Cars zijn alle studiereisplekken nu gevuld.

100 toppers
Marco Ammerlaan (Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars) over de top 100: “De Smile Society club geeft ons de kans de beste verkopers persoonlijk te belonen door ze nog meer in het zonnetje te zetten. Zij krijgen een extra aantrekkelijke korting op eigen autohuur en we organiseren leuke incentives en een event speciaal voor deze 100 toppers. Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van de voordelen te genieten, beginnen we elk kwartaal weer opnieuw.”

In het zonnetje
De Smile Society is een club speciaal voor de beste individuele verkopers van Sunny Cars autohuur. Drie maanden lang worden de 100 leden in het zonnetje gezet met:
– 30% agentenkorting in plaats van de gebruikelijke 20%
– Een exclusieve uitnodiging voor een jaarevent
– Exclusieve incentive, waarbij alle Smile Society leden die het target halen een cadeau(bon) ontvangen.
– 10 Sunnies cadeau in de vorm van een Primera cadeaukaart ter waarde van € 10
– Een Dominicus reisgids (e-book) naar keuze
– 50% korting op parkeren bij de luchthaven via Quick Parking
– Een grote reep Tony´s Chocolonely
– Een Columbus Magazine

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Stiptheidsactie KLM Catering Services: mogelijk vluchtvertraging

Volgende bericht

Russisch passagiersvliegtuig maakt noodlanding in maïsveld

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.