Nieuws

Sunny Cars module toegevoegd aan Waverunner

WaverunnerVanaf vandaag is het mogelijk om huurauto’s van Sunny Cars online te reserveren in de Waverunner B2C module van Pyton. Deze standaard integratie maakt het mogelijk voor reisagenten en consumenten om tijdens het boeken van een reis gelijk een huurauto bij te boeken. Eerder dit jaar werd de Waverunner Frontdesk integratie al gerealiseerd. Doordat de huurauto gelijk bijgeboekt kan worden, is het niet meer nodig achteraf een reservering in te boeken voor de klant. Daarnaast is het gehele zoek- en boekproces geoptimaliseerd door nieuwe functionaliteiten: de ophaal- en inleverlocatie kan apart aangegeven worden en via Google Maps kunnen huurlocaties bekeken worden. Ook zijn er nieuwe zoekfilters toegevoegd.

“De mogelijkheid tot het online boeken van Sunny Cars autohuur ligt in lijn met de Dynamic Packaging ontwikkelingen van Pyton: Smart Shopping en Smart Packaging. De integraties in Waverunner B2C en Frontdesk zijn een mooie toevoeging voor zowel reisagent als consument om de ideale reis online te kunnen samenstellen en boeken”, ligt Silvia Vereijken, Product manager Waverunner, toe.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

C-buddy.nl: nieuw initiatief voor passagiers met vertraging

Volgende bericht

Royal Jordanian opereert vanaf nieuwe terminal

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."