Nieuws

Sunny Cars: voucher via Apple Wallet

Deel dit artikel

Een nieuwe stap voor autohuurspecialist Sunny Cars: bij meer dan 100 autoverhuurpartners is het mogelijk om de voucher van de huurauto in de Apple Wallet te laden en dus mobiel mee te nemen. De mobiele voucher is zeer compact en is een vervanging van de papieren voucher.

De eerste pagina in Apple Wallet laat alle belangrijke informatie zien die de klant aan de balie van een autoverhuurpartner nodig heeft. Naast deze gegevens kan de klant ook doorklikken naar aanvullende informatie over de boeking. Bijvoorbeeld het adres van de lokale wagenparkaanbieder en het betaalde bedrag. Indien de klant heeft gekozen voor pre-registratie door het boeken van één van de servicepakketten, is de link hiervoor ook in deze mobiele voucher te vinden. “We zijn erg blij met deze ontwikkeling. Door het integreren van alle relevante informatie in de populaire Apple Wallet app kunnen we het papierloos reizen verder versnellen”, aldus Hans Knottnerus, managing director Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. “Op deze manier hebben klanten alle boekingsinformatie bij de hand wanneer ze de auto ophalen.”

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Garuda Indonesia: nieuwe maaltijden in Economy Class

Volgende bericht

Europa komt eraan!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."