Nieuws

Sunny Cars zet ‘Verdubbelaar’ in op commissie reisagenten

Sunny Cars zet ‘Verdubbelaar’ in op commissie reisagentenExtra verdienen aan je boeking? Vanaf juli selecteert Sunny Cars iedere maand een autohuurboeking waarmee het kantoor wordt beloond met de ‘Verdubbelaar’, een extra uitkering van de commissie in de vorm van cadeaucheques waarbij iedere maand een kantoor in Nederland wordt verrast. ‘‘Wij willen kantoren die bij ons autohuur boeken maar al te graag in het zonnetje zetten door de commissie te verdubbelen in de vorm van een H&M cadeaucheque’’, aldus Bert Wildeman, Sales Manager bij Sunny Cars.

Volgens Wildeman is autohuur een nog steeds onderschat product als het gaat om het rendement van het reisbureau te verhogen. Wildeman: ‘‘Met autohuur kan je gemakkelijk het rendement van een boeking verdubbelen. Bij ons ligt de gemiddelde huursom op € 350. Je verdient dus zo´n € 50 met een autohuurboeking, bovenop de commissie van vervoer en verblijf’’.

Meedoen
Boek je autohuur bij Sunny Cars? Dan doe je automatisch mee om kans te maken op de ‘Verdubbelaar’. Iedere maand lees je in TravelPro een interview met het winnende kantoor. Houd dit goed in de gaten en doe met de tips van de winnaars je voordeel. Meer lezen over Sunny Cars en autohuur? Neem dan eens een kijkje op de reisagentenwebsite.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Wia Oosterhuis
    1 juli 2013 at 10:40

    Originele actie, ik doe mee!

Vorige bericht

Arke meest betrouwbare touroperator van 2013

Volgende bericht

Reisburo Actueel #12

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.