Vacature

Sunny Cars zoekt District Sales Manager (regio zuid)

Sunny Cars is een van de grootste Europese aanbieders van autohuur. Op ruim 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen bieden we vakantiegangers een zorgeloze huurauto volgens een uniek all-in concept. Het hoofdkantoor in München richt zich op Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland, de vestiging in Hoofddorp op de Nederlandse, Belgische en Franse markt. Onze huurauto’s zijn zowel via reisbureaus als online te reserveren. Binnen het Nederlandse reisbureaukanaal is Sunny Cars marktleider en heeft een samenwerkingsverband met vrijwel alle grote reisbureauketens zoals TUI, TravelXL, VakantieXperts en D-reizen maar zeker ook zelfstandige reisagentenorganisaties als Travel Counsellors, Personal Touch Travel, The Travel Club en vele andere reis gerelateerde organisaties.

Om ons product – een zorgeloze huurauto voor vakantiegangers wereldwijd – nóg sterker in de markt te zetten, zoeken we ter versterking van ons salesteam een

District Sales Manager (regio zuid)

…die per direct, plankgas kan starten. Ben jij die waardige opvolger van onze collega die na bijna 8 mooie jaren vertrekt?

Rent a smile is ons motto. En die optimaal klantvriendelijke gedachte zien we graag terug in jouw rol als District Sales Manager waarbij je niet alleen hét aanspreekpunt bent voor jouw klantengroep, voornamelijk reisagenten, maar ook verantwoordelijk voor de autohuuromzet die deze groep realiseert.

In deze rol houd je je bezig met:

• Het opstellen van het jaarlijks verkoopplan, zodat duidelijk wordt wat de gestelde doelen kunnen zijn en hoe deze behaald kunnen worden.
• Het onderhouden van langdurige relaties met klanten, door veelvuldig bij onze klanten op bezoek te gaan, verkooptargets te maken en te bespreken en op basis hiervan een gezamenlijk actieplan te maken en uit te voeren. Dit alles om de verkoopdoelstellingen te behalen en daarmee de winst te vergroten.
• Het acquireren van nieuwe klanten binnen de Nederlandse toerismesector.
• De onderhandeling van contracten met klanten uit jouw klantenportefeuille, deze vervolgens succesvol afsluiten en zorgen voor een goede opvolging van de afgesloten contracten.
• Het signaleren van de behoeftes van klanten en het geven van gedegen en passende adviezen met als doel de verkoop te stimuleren.
• Het verzorgen van workshops, productpresentaties en verkooptrainingen, dit kan bij ons op kantoor of op een externe locatie, om klanten beter te laten presteren in de verkoop.
• Het deelnemen aan congressen, studiereizen, beurzen e.d. en het bedenken en afsluiten van klantincentives.

Een enorm leuke en uitdagende functie binnen een zeer hecht en gezellig team. Je bent veel onderweg om klanten te bezoeken, maar hebt ook regelmatig telefonisch overleg met collega’s. Tweemaandelijks zijn er meetings op kantoor. Sunny Cars is gevestigd in Hoofddorp maar vanaf 1 november verhuizen wij naar Haarlem.

Ben jij onze ideale nieuwe collega?

Dan ben je commercieel, communicatief vaardig en een echte doorzetter. Je hebt een netwerk binnen de reisbranche of je hebt er zin in deze op te bouwen. Je bent in staat en vindt het leuk om klanten te motiveren, te inspireren en te informeren zodat de overeengekomen doelstellingen bereikt worden. Je bent dan ook hét gezicht van Sunny Cars richting onze klanten. Bovendien kun je zelfstandig werken en prioriteiten stellen. Verder ben je positief, daadkrachtig en flexibel.

Je hebt bij voorkeur een HBO werk- en denkniveau (richting sales / marketing, toerisme of soortgelijk) en minimaal 2/3 jaar ervaring als salesmanager of accountmanager in een commerciële omgeving. Kennis van de toeristische branche heeft onze voorkeur. Het is fijn als je woonachtig ben in het zuiden van Nederland. Omdat we een internationaal bedrijf zijn, is het ook prettig als je Engels spreekt en schrijft.

Zijn wij jouw ideale nieuwe werkgever?

Sunny Cars is dé autohuurspecialist voor zowel de reisbranche als de consument. Al onze medewerkers leven ons motto Rent a smile na, en zorgen jaar op jaar voor het behalen van onze groeiambitie. Als District Sales Manager word je onderdeel van het sales team, dat verantwoordelijk is voor alle commerciële activiteiten in Nederland en België.

Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en ligt tussen de 3.000 en 3.500 Euro per maand op basis van een fulltime functie. De secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling bij Zwitserleven, collectieve ziektekostenpolis, mobiele telefoon, laptop, 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, loyaliteitsbonus, auto van de zaak, korting op eigen autohuur en jaarlijks eindejaarsfeest in München) zijn prima in orde.

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Mail dan voor 1 mei een korte motivatie met cv naar Sunny Cars t.a.v. Marco Ammerlaan, Director of sales via m.ammerlaan@sunnycars.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie? Liever niet!

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Schiphol: extra maatregelen meivakantie, meerdere verantwoordelijken

Volgende bericht

Aanvallen uitgevoerd op Syrië

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."