Vacature

Sunny Cars zoekt Trade Marketing Medewerker – Gesloten

Sunny Cars is een van de grootste Europese aanbieders van autohuur. Op ruim 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen bieden we vakantiegangers een zorgeloze huurauto. Dat doen we volgens een uniek all-in concept waarbij werkelijk alles is inbegrepen. Onze huurauto´s zijn zowel via reisbureaus als online te reserveren. Het hoofdkantoor in München richt zich op Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland, de vestiging in Haarlem op de Nederlandse, Belgische en Franse markt.

Ons product is een zorgeloze huurauto voor vakantiegangers wereldwijd. Om dat nóg sterker in de markt te zetten, zoeken we ter versterking van ons offline marketingteam in Haarlem een

Trade marketing medewerker
die plankgas kan starten.

Nou ja, eigenlijk zoeken we een tweede Ilse. Zij is onze gewaardeerde collega die verantwoordelijk is voor alle marketing- en communicatieactiviteiten richting de reisretail. Maar we hebben zoveel leuke ideeën dat er te weinig tijd is om die allemaal uit te voeren. Dat vinden we zonde. Daarom zoeken we iemand die samen met Ilse het merk Sunny Cars nog verder uitbouwt en de reisbureaus ondersteuning biedt bij de promotie en verkoop van het product autohuur in de breedste zin van het woord.

In deze veelzijdige functie houd je je bezig met:

• de ontwikkeling van e-learning modules en webinars
• de productie van promotiemateriaal en give aways voor zowel de reisbureauklant als ons salesteam
• de verdere ontwikkeling van de Smile Society, onze club van beste boekers
• het optimaliseren van de boekingtool voor reisagenten en content management hiervan
• informeren van de reisbranche via digitale nieuwsbrieven, mailings, advertenties/advertorials
• bedenken en uitwerken van verkoopacties en incentives
• het invullen van sponsortrajecten zoals de Verkiezing Reisbureau van het Jaar en ZRA van het Jaar
• ondersteunen van de coördinator B2B events & joint promotions met communicatieuitingen voor evenementen en studiereizen
• monitoring, analyse en rapportage van je werkzaamheden met behulp van monitoring tools als Buzzcapture en Excel, uiteraard met als doel nóg beter te worden.

Een hands-on functie met veel mogelijkheden tot het maken van eigen plannen waarbij je veel schakelt met leveranciers, copywriters, het salesteam en de reisagent. En dat allemaal volgens ons motto Rent a smile.

Ben jij onze ideale nieuwe collega?
Dan ben je creatief, doelgericht en proactief. Je vindt het leuk om commerciële teksten te schrijven waar het enthousiasme vanaf spat. We hebben immers een topproduct te verkopen. Je briefings zijn helder en zorgvuldig en je weet de diverse kanalen in te zetten om maximale exposure te genereren. Bovendien kun je op zelfstandige basis projecten opzetten en uitvoeren en weet je om te gaan met planning en deadlines.

Je hebt een HBO-opleiding richting journalistiek/communicatie en minimaal 2 jaar werkervaring in een marketingcommunicatiefunctie. Met ervaring in de toeristische branche krijg je voorrang van ons! Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Omdat we ook Waalse en Franse reisbureaus als klant hebben, is kennis van Frans een pre.

Zijn wij jouw ideale nieuwe werkgever?
Sunny Cars is dé autohuurspecialist voor zowel de reisbranche als de consument. Al onze medewerkers leven ons motto Rent a smile na en zorgen jaar op jaar voor het behalen van onze groeiambitie. Je wordt onderdeel van het offline marketingteam in Haarlem dat verantwoordelijk is voor de trade en B2C communicatie in Nederland, België en Frankrijk. Een klein team met korte lijnen, waarin je een ruime mate van zelfstandigheid krijgt.

Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en ligt rond 2.800 Euro per maand op basis van een fulltime functie. Je zit/stabureau staat in ons fonkelnieuwe kantoor op de 10e etage met rondom uitzicht over Haarlem. Naast je bureau staat een deskbike geparkeerd. Maar hoe fijn die werkplek ook is, er zijn ook mogelijkheden tot thuiswerken. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde met 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, loyaliteitsbonus, reiskostenvergoeding (OV of auto), korting op eigen autohuur en een pensioenregeling bij Zwitserleven (50/50). Lunchen doen we samen in De Pits, je kunt gratis gebruikmaken van de sportschool in ons pand, er is een maandelijkse stoelmassage en in december vieren we kerstfeest in München met alle collega’s.

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Mail dan voor 31 december 2018 een korte motivatie met cv naar Sunny Cars t.a.v. Suzanne Al, Marketing Director via s.al@sunnycars.nl.

© 2018 – 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

MSC Star of the Month november: Van Oeveren en Van der Voort

Volgende bericht

RIU opent de deuren van Riu Palace Baja California (Mexico)

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.