Nieuws

SunTrips breidt aanbod uit met Verenigde Staten

Deel dit artikel

Verre reizenspecialist SunTrips vult haar product portfolio aan en biedt per direct ook rondreiscombinaties en pakketreizen aan naar de Verenigde Staten.

SunTrips startte als Azië-specialist en voegde al snel Australië & Oceanië, Zuid-Afrika als ook Zuid- en Midden-Amerika toe aan haar aanbod. Nu gaat de touroperator verder en vult haar aanbod aan met de Verenigde Staten. Zowel reisbureaus als ook eindklanten profiteren volgens de touroperator van de gebruikersvriendelijke bediening van de moderne boekingstechnologie waarmee talloze reiscombinaties mee kunnen worden gemaakt. Stopover reizen, rondreizen, Fly & Drive, strandvakanties, city trips en met nog veel meer bouwstenen kunnen onvergetelijke Amerika reizen naar hartelust worden samen- gesteld. .

Om het gemakkelijk te maken heeft de verre reizen specialist een groot aantal voorgedefinieerde pakketten en reisplannen voor Amerika klaarstaan. Deze kun je individueel aanpassen of direct boeken. Bovendien biedt dit systeem de mogelijkheid om bouwstenen en diensten individueel in meerdere bestemmingen en in realtime te combineren.

Naast de mogelijkheid een Amerika-vakantie compleet individueel samen te stellen, biedt SunTrips ook busrondreizen aan met gegarandeerd wekelijks vertrek. Als alternatief voor een rondreis met een huurauto, een vliegtuig of met de bus, heeft SunTrips ook de Amerikaanse treinaanbieder geïntegreerd, AMTRAK. Boekingen van de treinverbindingen zijn eenvoudig in het systeem te boeken en bieden een snelle en comfortabele reismogelijkheid van A naar B op de bestemming. Er is ook de mogelijkheid om sportevents, activiteiten en excursies toe te voegen.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Gestrande reizigers Curaçao bijna thuis

Volgende bericht

EURAM ziet co-creatie tussen reisagent en klant als missie voor 2019

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."