Nieuws

Sunwing hotels stimuleren gezonde lifestyle: kunstmatige suikers uit menu’s kinderclub

Thomas Cook laat weten dat het in de afgelopen maanden hard heeft gewerkt om een reeks spectaculaire innovaties voor haar klanten te introduceren in de Sunwing Family Resorts. Deze zijn volgens de touroperator stuk voor stuk gebaseerd op onderzoeksresultaten naar de behoeften en wensen van onze klanten, alsmede de trends en ontwikkelingen van deze tijd. Dit allemaal om de hotelbeleving compleet te maken en nog beter aan te laten sluiten op de klantverwachting.

Sunwing Family Resorts bieden gezinnen een vakantie die bij hun behoeften past. Niet alleen biedt elk van de hotels grote familiekamers, maar ook meerdere zwembaden, een uitgebreid dag- en entertainmentprogramma en familie-entertainment. Helemaal tot rust komen voor het hele gezin is dus gegarandeerd!

Er wordt een vers, uitgebreid ontbijt met een scala aan gezonde keuzes aangeboden, evenals gezinsactiviteiten en groepslessen gedurende de dag. ’s Avonds kan iedereen genieten van speciale liveshows voor het hele gezin, Mini Disco en Mini Stars voor de jongere gasten en de kans voor tieners om mee te doen in Teen Idol of mee te doen met een flash mob in de shows.

Daarnaast worden door Thomas Cook deze zomer verschillende nieuwe ontwikkelingen geïntroduceerd om verantwoord en gezond bezig te zijn, zonder dat dit ten koste gaat van plezier of genot. “Omdat meer en meer mensen ervoor kiezen om uitsluitend vegetarisch te eten of minder vlees te eten, introduceert Sunwing deze zomer in elk van haar a la carte restaurants een scala aan vegetarische gerechten – naast de reeds uitgebreide vleesvrije selectie in de buffetten. Gerechten op het menu zijn onder andere gefrituurde pakora taco met sriracha mayo, kimchi-gebakken kamutkom met gebakken ei en augurken en kokosnootcrêpe gevuld met taugé, lente-uitje en kruiden geserveerd met een pinda en hoisine dip”, aldus de touroperator.

Deze zomer zijn alle kunstmatig toegevoegde suikers uit de menu’s van de kinderclubs verwijderd, zodat ouders zelf kunnen kiezen wanneer zij hun kinderen suikerrijke producten geven. Nieuwe smoothies met vers fruit worden geïntroduceerd, samen met speciale Lollo & Bernie snoepjes (vernoemd naar de geliefde mascottes) die volledig van gedroogd fruit gemaakt zijn. Andere zoetigheden zoals gebak, ijs en limonade zijn uit het menu gehaald.

Deze zomer bieden Sunwing Family Resorts families de kans om samen te trainen in speciaal gecreëerde crosstraining lessen. Kinderen vanaf drie jaar kunnen deelnemen aan familiegym en yogalessen, en vanaf 8 jaar kunnen zij genieten van op maat gemaakte crosstrainingen en parkour lessen die worden gegeven door het professionele team van Sunwing. Voor jong en oud worden er nu ook zwemlessen gegeven, of het nu gaat om een beginner of om iemand die op zoek is naar een perfecte techniek.

Voor ouders die graag in de buurt van hun kinderen zijn, of meer privacy willen tijdens het sporten, is het mogelijk om sportbenodigdheden te reserveren, onder andere een yogamat en diverse weerstandsbanden. Dit kan naast de lessen van Sunwing’s eigen trainingsdeskundigen. Gasten die een meer op maat gemaakt trainingsprogramma willen: is het mogelijk om voor de reis een personal trainer sessie in te boeken.

Om de vakantie zo gemakkelijk en ontspannen mogelijk te maken, biedt Sunwing vooraf te boeken pakketten voor gezinnen met baby’s, waaronder kinderwagens, kinderstoelen en aankleedkussens. Mensen die op zoek zijn naar iets speciaals, zoals bijvoorbeeld een welkomstmandje met fruit en mousserende wijn, of die hun spa-behandelingen of persoonlijke trainingslessen vooraf willen vastleggen zijn er volop mogelijkheden.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

EU geeft Air France-KLM toestemming deel Virgin Atlantic over te nemen

Volgende bericht

Video - 100-jarig British Airways verklaart de liefde aan Britten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.