Nieuws

Superprijzen bij See America Workshop

Superprijzen bij See America WorkshopDe organisatie van de See America Workshop (volgende week dinsdag 13 november in de Orangerie in Den Bosch van 16.00 tot 21.30 uur) heeft het prijzenpakket bekend gemaakt, dat bestaat uit onder andere een 9-daagse reis voor twee personen naar Las Vegas inclusief vliegtickets en autohuur, een 18-daags landarrangement voor twee personen naar Florida en een 6-daags landarrangement naar Las Vegas.

Reisprofessionals die hun kennis over de Verenigde Staten willen vergroten of opfrissen, kunnen zich nog steeds aanmelden via www.seeamerica.nl/workshop (deelname is gratis). Tijdens speeddate-sessies met circa twintig exposanten, bestaande uit airlines, verschillende staten en steden, carrentals, hoteliers en touroperators, kunnen deelnemers informatie en brochures verzamelen en specifieke vragen stellen. Er wordt gezorgd voor een American Style buffet. De See America Workshop wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd.

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Veel beschikbaarheid individuele studiereis Cyprus

Volgende bericht

SkyTeam focust in 2013 op Customer Value (video)

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.