Nieuws

Superstar-kado van Vrij Uit voor reisagent

Vrij Uit heeft afgelopen week alle reisbureaus een brief gestuurd met een leuke kortingsbon van 20% voor één van de 78 vestigingen van de kledingwinkels van Superstar. ‘Hiermee willen we alle reisagenten bedanken voor de goede samenwerking in ons afgelopen Jubileumjaar. Mede door hun goede inzet en verkoop aan de hand van onze speciale jubileumflyers en de vele jubileumaanbiedingen is de omzet van deze bestemmingen flink gestegen’, zo meldt Koen Klomberg van de salesafdeling van Thomas Cook Nederland. Ook in Zomer 2011 viert Vrij Uit samen met de agenten het jubileum nog even verder. ‘We hebben gemerkt dat het thema ‘40 jaar Vrij Uit’ erg goed werkt. Klanten zien Vrij Uit als een zeer betrouwbaar merk en zijn zeer gevoelig voor de vele jubileumkortingen. De jubileumkortingen zijn in alle brochures voorin terug te vinden in een handig overzicht. Ook in BOB kan de reisagent nog steeds zoeken op onze jubileumkortingen.’ De Superstar-kortingsbon is geldig t/m 31 december 2010 en mag worden gekopieerd voor collega’s.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

BTE Travel Expo

Volgende bericht

Reisburo Actueel #38

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.