Nieuws

SWISS komt met SWISS Choice

Klanten van Swiss kunnen sinds kort een aantal individuele diensten aan hun vliegreis toevoegen. In aanvulling op de bestaande faciliteit, komt SWISS met ‘SWISS Choice’, hiermee geeft het klanten de mogelijkheden om bijvoorbeeld hun favoriete stoel te reserveren of een pre-order uit te brengen op belastingvrije artikelen.

Daarnaast introduceert SWISS ook een nieuwe prijsstructuur met aantrekkelijke tarieven voor Europese vluchten vanaf Zürich. Maar dat is niet alles, na een visuele update van hun website, gaat SWISS verder met het uitbreiden van op maat gemaakte vliegreispakketen. Een eerste stap hiervan is het reserveren van gewenste zitplaatsen. Men kan dit vanaf 11 maanden tot 48 uur voor vertrek doen. Onder SWISS Choice valt ook ‘Special Suprise’ die 29 juli wordt geïntroduceerd. Deze keuze geeft de passagier de mogelijkheid om zichzelf en een mede-passagier een kleine traktatie aan boord te laten brengen, zoals een fles champagne, wijn, fruit en chocolade cake. Het assortiment wordt in de toekomst nog uitgebreid. Er is ook de mogelijkheid om bij de traktatie een persoonlijke boodschap toe te voegen.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

HEMA en ANWB ticketing partner Jaarbeurs

Volgende bericht

Oad-familie Ter Haar gaat Rabo voor rechter slepen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."