Nieuws

Taiwan gaat voor 10% meer Nederlanders

Op vrijdag 11 november hield het Taiwan Tourism Bureau een drukbezochte travel trade workshop in Amsterdam. Azië-specialisten, productmanagers en reisagenten namen deel aan het event in het W Hotel en ontvingen de laatste updates en informatie van Taiwan Tourism Bureau en partners.

Johnson Wang, directeur Taipei Tourism Office: “Nederland is een groeiende markt voor Taiwan. In 2015 bezochten ruim 19.000 Nederlanders ons land en wij verwachten dit jaar een groei van nog eens 10%. We zijn natuurlijk erg blij met de nieuwe rechtstreekse vlucht van China Airlines van Amsterdam naar Taipei die komende maand van start gaat. Taiwan was nog nooit zo dichtbij voor de Nederlandse vakantieganger.”

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

'Brussel wil landingsbaan tot 4 km verlengen'

Volgende bericht

VuelandiaHotels onder SGR

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."