Nieuws

Tamara de Groot (Live to Travel) verlaat reisbranche

Tamara de Groot, Managing Director van het Nederlandse kantoor van Live To Travel, zegt per 31 juli de reisbranche vaarwel. Haar taken worden overgenomen door Eveline de Waal die de rol van ad-interim directeur krijgt.

De Groot werkt sinds de oprichting van Live To Travel in Nederland in 2010 bij het bedrijf en nam positie van Managing Director in 2015 over van de toenmalige directeur Takis Panagopoulos. Na ruim elf jaar werken bij de touroperator slaat zij een ander pad in, buiten de branche.

De Groot: “Live To Travel is een prachtig bedrijf dat echt voelt als mijn kindje. Het doet dan ook pijn om afscheid te nemen, maar ik kijk er ook enorm naar uit om iets compleet nieuws te doen en een nieuwe carrière op te bouwen. Ik heb zoveel geleerd en de meest waanzinnig mooie bestemmingen bezocht, fijne collega’s ontmoet en het warme bad van de reisbranche mogen ervaren. Ik zal het zeker missen. Het afgelopen jaar bracht mij de mogelijkheid om te heroverwegen wat ik wil en uiteindelijk een sprong in het diepe te gaan maken. Ik heb het volle vertrouwen in Live To Travel en het team en ben er van overtuigd dat ze een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Eveline de Waal werkt nu zeven jaar voor Live To Travel: “Ik kijk uit naar deze uitdaging en ben vastberaden om samen met de collega’s verder te bouwen aan Live To Travel, waar we begin 2020 waren gebleven, voordat Corona uit brak. We hebben een mooi en compleet product en goede klantenbinding met de reisagenten. Daar zullen we in de toekomst nog meer op focussen.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

BBI Travel zoekt nieuwe collega

Volgende bericht

KLM-netwerk in Afrika op dezelfde sterkte als in 2019

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."