Vacature

Target Travel zoekt reserveringssupervisor met commerciële kwaliteiten – gesloten

Target Benelux is gevestigd in Vleuten en al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in alle aspecten van Marketing en Fulfillment binnen de toeristische branche. Zo handelt Target Benelux al bijna twintig jaar de autohuurboekingen van Alamo.nl en Alamo.be af.

Daarnaast verzorgt Target onder meer de website en reserveringen van WorldWideCampers.com. Zusterbedrijf Target Travel Marketing, gevestigd in hetzelfde pand, verzorgt naast de marketing activiteiten voor zowel Alamo.nl en WorldWideCampers.com, onder meer de organisatie van het Brand USA Paviljoen op de Vakantiebeurs in Utrecht en de Salon des Vacances in Brussel. Ook is Target Travel Marketing gespecialiseerd in Destination Marketing.

In de sterk veranderende markt, waarin Target niet alleen de consument wil bedienen, maar ook het belang van de reisagent of touroperator onderkent, is Target Travel op zoek naar een reserveringssupervisor met commerciële kwaliteiten. Interesse?

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Club Med lanceert Villa concept Malediven

Volgende bericht

Liseke Hoogerbrugge wint winteractie Interhome

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."