Nieuws

TAT’s Travel Podcast – Coby (DJI) te gast, KLM 1/2 uur eerder dicht, pakketreizen geen aanjager besmettingen

In de TAT’s Travel Podcast van deze week praten Tom van Apeldoorn (uitgever TravelPro en TravMagazine) en de hoofdredacteuren Theo de Reus (TravMagazine) en Arjen Lutgendorff (TravelPro) deze week met Coby van Dongen (de Jong Intra Vakanties) over onder andere de SOS (Save Our Summer) campagne in Groot-Brittannië, Nederlanders die individueel boeken, de corridors, tests met een eerste busreis, Eurocommissaris Margrethe Vestager is volgens Tom zo dom dat ze kat met een u schrijft, we worden onrustiger over het Voucherfonds en voetballer Lionel Messi ziet wel toekomst in de reissector.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Start vaccinatieproces Aruba

Volgende bericht

"Asociaal? Als ik het verantwoord vind, ga ik naar het buitenland"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.