Nieuws

TAT‘s Travel Podcast: Curator König over d-reizen, geen extra steun en testen voor de bühne

In de TAT’s Travel Podcast van deze week hebben Tom van Apeldoorn (uitgever TravelPro en TravMagazine) de hoofdredacteuren Theo de Reus (TravMagazine) en Arjen Lutgendorff (TravelPro) het met Bavo König (curator, gespecialiseerd in onder andere ondernemings- en insolventierecht) als gast over het faillissement van D-rt en wat er allemaal komt kijken bij het werk van een curator, testreizen is bezigheidstherapie voor de reisbranche, de kritiek van Jan publiek, klanten die geen boek hebben gelezen, de lobby, vliegverbod of kan je gewoon vliegen, het Malieveld omspitten en Barcelona Airport op Isla Margarita.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

MSC Cruises presenteert Europese vaarroutes zomer 2021

Volgende bericht

Ryanair vaker naar Kroatië

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.