Nieuws

TAT’s Travel Podcast: Hillman omzeilt curatoren, ANVR wil gratis PCR-testen, Doets ze het weer, neanderthalers

In de TAT’s Travel Podcast van deze week is Frank Oostdam (directeur ANVR) te gast. Tom van Apeldoorn (uitgever TravelPro en TravMagazine) de hoofdredacteuren Theo de Reus (TravMagazine) en Arjen Lutgendorff (TravelPro) hebben het met Oostdam over het laatste nieuws uit de reissector, zoals het ongenoegen dat onder andere Elske Doets uit over de vertegenwoordiging van de ANVR, het eerste D-RT faillissementsverslag, Hillman Travel dat de curatoren omzeilt, Oostdam wil Booking.com weer eens gaan benaderen om ANVR-lid te worden, de persconferentie van volgende week, het wijzigende reisadvies en de ANVR spoort de overheid aan om PCR-testen gratis te maken.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Madeira: gratis PCR-test en reisprofessionals eind mei gevaccineerd

Volgende bericht

TONK-regeling: kleine ANVR-reisondernemers en ZRA's tussen wal en schip

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.