Nieuws

TAT’s Travel Podcast – Marok no, Corendon Airport, reisadvies systematiek

Deel dit artikel

In de TAT’s Travel Podcast hebben Tom van Apeldoorn (uitgever TravelPro en TravMagazine) de hoofdredacteuren Theo de Reus (TravMagazine) en Arjen Lutgendorff (TravelPro) het over de ontwikkeling in de reisbranche van deze week.

Hét nieuws deze week is het feit dat het vliegverkeer tussen Nederland en Marokko en vice versa is stilgelegd. Verder wordt er besproken wat er met de reisadviezen gaat gebeuren. Daarnaast is er nieuws vanuit de groep die in juni van dit jaar aankondigde een bodemprocedure te starten tegen de Nederlandse overheid om met terugwerkende kracht alsnog TVL en annuleringschadevergoeding te krijgen. Andere onderwerpen die aan bod komen: de herfstvakantie, Frank Oostdam (ANVR) op Twitter, reizen worden duurder, de samenwerking tussen TUI en LINDA, D-RT en de komende tussenrapportage, het proces tussen de familie Ter Haar en de Rabobank, het nieuwste schip van de Holland America Line en de slaaptrein.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Vliegverkeer tussen Nederland en Marokko opgeschort

Volgende bericht

Vakantiebeurs en TravelCongress 2022 gaan door

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.