Nieuws

TAT’s Travel Podcast met Marc van Deursen (Prijsvrij): alles over d-reizen en KLM goes Martinair

In de TAT’s Travel Podcast van deze week hebben Tom van Apeldoorn (uitgever TravelPro en TravMagazine) de hoofdredacteuren Theo de Reus (TravMagazine) en Arjen Lutgendorff (TravelPro) met Marc van Deursen over de actualiteit van deze week.

Van Deursen gaat tijdens de podcast in op vragen over zijn plannen met de reisbureaus, hoe gaat hij de samenwerking met bepaalde partijen aanpakken, weet hij al welke winkels hij wil overnemen, hoelang waren Jan Henne De Dijn en Marije Haeck (voormalig eigenaren D-RT) volgens hem al bezig met een doorstart en wat gaat er gebeuren wanneer de curatoren morgen geen gelijk krijgen van de rechter? Verder komen in de podcast onder andere de nieuwe winterbestemmingen van KLM aan bod.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Reisadvies Sardinië vanaf 28 mei op geel

Volgende bericht

Kleine reisorganisaties voelen zich zwaar gedupeerd

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.