CoronavirusNieuws

TAT’s Travel Podcast met Reuver (SGR): bankgaranties, directe incasso, faillissementen en pakketreizen

In de TAT’s Travel Podcast hebben Tom van Apeldoorn (uitgever TravelPro en TravMagazine) de hoofdredacteuren Theo de Reus (TravMagazine) en Arjen Lutgendorff (TravelPro) het over de ontwikkeling in de reisbranche Dit keer is Erik Jan Reuver (directeur SGR) te gast.

Er wordt gesproken over SGR, het faillissement van de D-rt Groep, wel of geen directe incasso, het oplopend aantal besmettingen in Nederland en de reisadviezen, het Voucherfonds, de voordelen van een pakketreis, het coulancebeleid van Transavia en de consumentenbescherming.

Video
De TAT’s Travel Podcast is niet alleen te beluisteren als podcast, maar ook als video te bekijken. Schuif digitaal aan bij Tom, Arjen en Theo in deze video.

 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TUI start vakanties Noord-Macedonië weer op

Volgende bericht

Nederland nog groen-geel, Balearen en Canarische rood op ECDC-lijst

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.