Nieuws

TAT’s Travel Podcast – Prof. dr. de trendwatcher, is cruisen nog leuk, liegen en bezwaarschrift

In de TAT’s Travel Podcast van deze week praten Tom van Apeldoorn (uitgever TravelPro en TravMagazine) en de hoofdredacteuren Theo de Reus (TravMagazine) en Arjen Lutgendorff (TravelPro) je weer bij over het wel en wee in de reissector.

Uiteraard wordt de lancering van Voyago, Beers of the World besproken, zijn de eerste studiereisdata bekend, is de reissector nog steeds de gebeten hond onder politici in binnen- en buitenland, wordt de vraag gesteld of een cruise nog wel leuk is en zijn de zware straffen die de Britten mogelijk opleggen aan leugenaars wel terecht?

In deze wekelijkse podcast neemt uitgever Tom van Apeldoorn samen met hoofdredacteuren Arjen Lutgendorff (TravelPro) en Theo de Reus (TravMagazine) de ontwikkelingen in de reisbranche door.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Vakantiebeurs wordt voor één keer online event

Volgende bericht

Lees TravelPro 6 van 12 februari 2021

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.