Nieuws

‘‘Te zuidelijke oriëntatie Nederlandse wintersporter’’

Deel dit artikel

‘‘Te zuidelijke oriëntatie Nederlandse wintersporter’’‘‘Scandinavië biedt niet alleen meer afwisseling dan de geijkte Alpenlanden, het scoort ook hoog qua sneeuwzekerheid, een criterium dat voor veel wintersporters steeds belangrijker wordt. Bovendien bieden deze bestemmingen een zeer gevarieerd aanbod aan outdoor activiteiten, de skioorden zijn ruimer van opzet en minder massaal, korte rijen bij de skiliften, een langer winterseizoen en een sterke saunacultuur’’, stelt BBI Travel directeur Henk van der Kooi.

De directeur van BBI Travel, dat volgend jaar 50 jaar bestaat en onlangs zijn wintersportbrochure Scandinavië 2012/13 vervolgt: ‘‘De Nederlandse wintersporter is erg zuidwaarts georiënteerd. Verbreed je horizon eens en neem de noordelijke landen mee in de keuze voor een winterbelevingvakantie. Scandinavië biedt niet alleen meer afwisseling dan de geijkte Alpenlanden, het scoort ook hoog qua sneeuwzekerheid, een criterium dat voor veel wintersporters steeds belangrijker wordt.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Neckermann roept Turkije op tot versoepeling

Volgende bericht

Kom tennis kijken met de Lufthansa Group

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.