Nieuws

Team AVIAREPS uitgebreid met Marlies Ruijs

Deel dit artikel

Per 1 november is het tourism team van AVIAREPS uitgebreid met Marlies Ruijs.

Marlies Ruijs
Marlies Ruijs

Marlies Ruijs heeft de afgelopen zes jaar bij TMC gewerkt als senior consultant. Zij werkte binnen TMC voor onder andere Malta en Jordanië. Zij heeft in het verleden binnen de hotelbranche gewerkt onder meer op Curaçao, Sint Maarten en in Johannesburg.

Marlies wordt in haar rol als consultant onder andere verantwoordelijk voor de klant Mauritius, sinds 1 oktober 2018 een nieuwe klant voor AVIAREPS, en neemt daarnaast verschillende projecten op zich. “Met de komst van Marlies naar AVIAREPS hebben wij een ervaren kracht aan ons team toegevoegd. Zij heeft een grote kennis van de reisbranche en ook van meerdere van de bestemmingen welke wij vertegenwoordigen. Wij heten Marlies van harte welkom binnen ons team”, aldus Martijn Strijker, General Manager AVIAREPS Benelux.

Marlies Ruijs is bereikbaar via 020-6541565 of via mruijs@aviareps.com.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Corendon moet reizigers compensatie betalen

Volgende bericht

Nordica stopt vluchten vanaf Groningen naar Kopenhagen en München

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."