CoronavirusNieuws

Teken nu nog de petitie ‘Help de reisbranche’

De petitie ‘Help de reisbranche’ is nog te tekenen. De initiatiefnemers Jeroen van ‘t Hart en Terry van den Berg hopen zeker nog de 10.000 handtekeningen te halen. “We verbazen ons er eigenlijk nog steeds over dat we met zoveel mensen die werkzaam zijn in de reisbranche nog maar 7.000 handtekeningen hebben opgehaald”, zo laat Jeroen ‘t Hart weten aan TravelPro.

Het ligt in de lijn der verwachting dat de handtekeningen volgende week overhandigd gaan worden. Op welke manier dat gaat gebeuren weet ‘t Hart nog niet precies. “De griffier is aan het kijken naar een datum, wij schikken ons daar naar. Mocht men bang zijn dat werkgevers zien dat je hebt getekend, dan zou ik graag nog meegeven dat je ook anoniem kan tekenen.” Teken hier de petitie.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TUI België start begin juli vluchten weer op

Volgende bericht

Het hek van de dam

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.