Nieuws

Familie Ter Haar in beroep en naar curator

Familie Ter haar gaat in hoger beroep. Ter Haar vindt het een principe zaak en een gemiste kans voor het midden- en kleinbedrijf. “Het is een gemiste kans om dit soort gevallen in de toekomst door de rechter te laten toetsen. Op die manier houdt de Rabobank zijn machtspositie en blijft het bedrijfsleven overgeleverd aan de willekeur van de bank.”

De zaak moet inhoudelijk worden behandeld. Of de claim terecht is, is nog steeds onduidelijk. De zaak is namelijk teruggewezen, omdat de familie Ter Haar niet-ontvankelijk is om de claim neer te leggen. Ter Haar gaat in gesprek met de curator om te kijken of de curator genegen is om hun claim bij de Rabobank neer te leggen. De curatoren hebben sowieso al toestemming gevraagd en gekregen van de rechter-commissaris om, als uit de onderzoeken van de curator blijkt dat de Rabobank verwijtbaar is, een rechtszaak te beginnen tegen de bank.

Foto: Familie Ter Haar.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro #45 van 4 november online!

Volgende bericht

Mexico nodigt je uit

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."