Nieuws

Thailand: extra controles en langere wachttijden

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken benadrukt in een laatste update van het reisadvies voor Thailand dat de Thaise autoriteiten aanvullende veiligheidsmaatregelen treffen naar aanleiding van de bomaanslag op 17 augustus en de mislukte bomaanslag op 18 augustus.

Door de extra maatregelen kunnen op wegen en vliegvelden extra controles worden uitgevoerd met als gevolg langere wachttijden en verkeersopstoppingen. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert dan ook dat reizigers zich altijd moeten kunnen identificeren. ‘Wie via één van de luchthavens van Bangkok reist, wordt aangeraden ruim van tevoren op de luchthaven aanwezig te zijn om te voorkomen een vlucht te missen door de extra controles’, aldus het advies

 

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TravelPro #33/34 - 19 augustus

Volgende bericht

SolFly komende winter met vier bestemmingen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.