Vacature

The Travel Club zoekt financieel manager

Binnen The Travel Club is een positie vacant van:

Financieel manager (fulltime/ 32 uur – standplaats Culemborg) (m/v)

The Travel Club is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs en zakenreisadviseurs. De keten kent vier formules zijnde: The Travel Club, YourTravel, United Travel en HolidayPlanners. Met in totaal 400 franchisenemers en een jaaromzet van meer dan 125 miljoen bedienen wij consumenten in alle regio’s van het land en zijn wij sinds kort ook de grens over gegaan naar België. Onze afdeling administratie telt 10 medewerkers die dagelijks de administratie verzorgen van de boekingen van onze franchisenemers.

Functie-inhoud:
Als Manager Back Office ben je verantwoordelijk voor de controle en verwerking van allerlei administratieve handelingen in het systeem BAS van Fadiro. In dit systeem worden alle boekingen van de reisadviseurs geadministreerd. De werkzaamheden bestaan onder meer uit debiteuren- en crediteurenadministratie, rapportages, optimaliseren van de hele administratie, BTW-regelingen, boeken van bank, inboeken facturen, incassolijsten verwerken, verwerking reispapieren, reisadviseurs telefonisch en per mail ondersteunen met allerlei administratieve vragen, et cetera. Standplaats is ons kantoor te Culemborg. Kennis van Exact is niet nodig. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de directie en andere managers en geef je leiding aan 7 medewerkers op de afdeling. Werktijden zijn van 09.00-17.30 uur van maandag t/m vrijdag.

Functie-eisen:
We zoeken een persoon die zeer goed administratief is onderlegd, HBO-niveau, oplossingsgericht, klantgericht, accuraat, flexibel, professioneel en stressbestendig is en leiderscapaciteiten heeft. Kennis en ervaring in de reiswereld en kennis van het systeem BAS is een grote pre. Voorkeur voor iemand uit Culemborg of directe omgeving.

Procedure :
Je sollicitatiebrief en C.V. kun je per mail sturen naar: jeannie.vincent@thetravelclub.nl

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Hays Travel koopt failliete Thomas Cook-winkels

Volgende bericht

Reisadvies Ecuador aangescherpt

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."